Flash audio not working in my page

Posted by Asif Ahmed under JavaScript on 7/25/2012 | Points: 10 | Views : 819 | Status : [Member] | Replies : 2
friends its a bit urgent.. i have flash in my webpage. Video is fine but audio is not working.. pls see the below code ..

Do i need to add any other properties?

<video width="1000" height="760" autoplay="autoplay" >
<object width="1000" height="760">
<script type="text/javascript" src="/MrtCol/_private/fixit.js"></script>

<embed width="1000" height="760" src="../Flash/Intro.swf" >

</embed>
</object>
</video>


Thanks

Be busy:)... keep cheerful:)


Responses

Posted by: Ranjeet_8 on: 7/25/2012 [Member] [MVP] Gold | Points: 25

Up
0
Down
Hi..
plz find the attached file.
 Download source file

Asif Ahmed, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Asif Ahmed on: 7/27/2012 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
thnx alot for your reply.. i couldnt downlaod attachd file.

and i got fixed with the problem of sound now, but in Chrome(fine with IE and firefox) the flash alignment and background color are different.. How do i fix this?

i am using the below code now
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" 

WIDTH="1000px" HEIGHT="760px" id="Intro">

<PARAM NAME="bgcolor" VALUE="Black">
<PARAM NAME="movie" VALUE="../Flash/Intro.swf">
<PARAM NAME="quality" VALUE="high">
<EMBED src="../Flash/Intro.swf" quality=high bgcolor="black" WIDTH="1000px" HEIGHT="760px" NAME="FlashIntro" autoplay="autoplay"
ALIGN="center"
TYPE="application/x-shockwave-flash"
PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</EMBED>
</OBJECT>


Thanks.


Be busy:)... keep cheerful:)

Asif Ahmed, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Login to post response