crystal report(13.0.4) data not showing in vs 2010 with windows server 2012

Posted by Punitha2013 under ASP.NET on 11/5/2013 | Points: 10 | Views : 2233 | Status : [Member] | Replies : 2
Hi all,


I've created web application using vs2010 with crystal report(13.0.4).It's working with xp, windows7 & windows 2003 server. But not showing data in crystal report for windows server 2012 os. Any one met the same issue kindly give solution as soon as possible.




Thanks in advance,
R.Punithameenakshi




Responses

Posted by: Bandi on: 11/5/2013 [Member] [MVP] Platinum | Points: 25

Up
0
Down
refer
http://adilmca.wordpress.com/2013/04/08/visual-studio-2012-crystal-report-not-working-on-windows-server-2012-0x800a1391-javascript-runtime-error-bobj-is-undefined/

Mark This Response as Answer
--
Chandu
http://www.dotnetfunda.com/images/dnfmvp.gif

Punitha2013, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Bandi on: 11/5/2013 [Member] [MVP] Platinum | Points: 25

Up
0
Down
Refer
http://forums.asp.net/t/1918041.aspx
http://scn.sap.com/community/crystal-reports-for-visual-studio/blog/2012/10/16/report-appears-blank-in-browser-after-deploying-a-crystal-reportsnet-web-application

http://scn.sap.com/community/crystal-reports-for-visual-studio/content?filterID=content~objecttype~objecttype[thread]

Mark This Response as Answer
--
Chandu
http://www.dotnetfunda.com/images/dnfmvp.gif

Punitha2013, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Login to post response