Var button and <> button are not working in Article in Mozilla Firefox and also Site is not opening

Posted by vishalneeraj-24503 under DotNetFunda.Com on 12/21/2013 | Points: 10 | Views : 820 | Status : [Member] [MVP] | Replies : 4
Hello Webmasters,

Why Dotnetfunda site is not opening in Mozilla Firefox.

When i try to open site,then it says

"No site configured at this address".

And also Var button and <> button are not working in Article Section in Mozilla Firefox but workin fine in Chrome browser.

Please look into these issues.




Responses

Posted by: Webmaster on: 12/21/2013 [Administrator] HonoraryPlatinum | Points: 25

Up
0
Down
For us its working Vishal. Could you send us a screenshot at Webmaster [at] dotnetfunda.com ?

Thanks

Best regards,
Webmaster
http://www.dotnetfunda.com

vishalneeraj-24503, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: vishalneeraj-24503 on: 12/22/2013 [Member] [MVP] Platinum | Points: 25

Up
0
Down
Hello Webmaster,

Actually sometimes site is not opening in Mozilla.But sometimes it opens.

So,next time,when i will get the same error,then i will attach image.

vishalneeraj-24503, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Webmaster on: 12/23/2013 [Administrator] HonoraryPlatinum | Points: 25

Up
0
Down
Thanks Vishal.

Best regards,
Webmaster
http://www.dotnetfunda.com

vishalneeraj-24503, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: vishalneeraj-24503 on: 12/23/2013 [Member] [MVP] Platinum | Points: 25

Up
0
Down
You most Welcome

vishalneeraj-24503, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Login to post response