Is DotNetFunda.com working properly for you?

Posted by Webmaster under DotNetFunda.Com on 7/7/2011 | Points: 10 | Views : 1197 | Status : [Administrator] | Replies : 8
Dear Visitors,

We have got concern from some of the visitors that the website is intermittently working (Sometimes its working and sometimes throwing page not found or couldn't connect to the website error).

Could you please help us in letting us know that this problem is prevalent to everyone or specific to some user only?

Kindly post your experience on this.

Best regards,
Webmaster
http://www.dotnetfunda.com



Responses

Posted by: Basawareddy on: 7/7/2011 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
Dear WebMaster,

When ever i have visited to this site, it was working fine without any issues.


Regards,
Basawareddy M Gopsen

Regards,
Basawareddy M Gopsen

Webmaster, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Chvrsri on: 7/7/2011 [Member] [Moderator] [MVP] Silver | Points: 25

Up
0
Down
HI WebMaster,

Working absolutely fine. I checked with IE,Firefox,Chrome

Thanks,
Radha Srikanth

Webmaster, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: T.saravanan on: 7/7/2011 [Member] [MVP] Silver | Points: 25

Up
0
Down
Hi Webmaster,

I am not face any problem from our website.Blocked website section only thrown 404 error (Connection Error) like 'Facebook' but its not our fault.So our website is working fine in my side.

Thanks,
T.Saravanan

Webmaster, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Susanthampy on: 7/12/2011 [Member] [MVP] Bronze | Points: 25

Up
0
Down
Hi Webmaster,


It s wrkng properly.

Regards,
Susan

Webmaster, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Vilasgite080 on: 7/13/2011 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
@Webmaster,
Working Good.. no problem.. :)

Webmaster, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: A4u_6178 on: 7/13/2011 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
Hello Webmaster,
It was working fine untill 6:30pm and now the again em facing the problem of misalignment of some parts of page...

Thanks & Regards,

Webmaster, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: RaviRanjanKr on: 7/13/2011 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
yeah! its working fine for me. :)

Thanks
Ravi Ranjan Kumar
http://raviranjankr.wordpress.com

Webmaster, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: A4u_6178 on: 7/14/2011 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
Hello Webmaster,
Everything working fine now..

Thanks & Regards,

Webmaster, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Login to post response