Image tooltip is not working in Chrome in postback ?

Posted by Mahe under ASP.NET on 12/31/2012 | Points: 10 | Views : 1687 | Status : [Member] | Replies : 4
Hi,

Image tooltip is not working in Chrome in postback ?

Image, which is to be displayed as tooltip, is working when page is loaded for the first time,
if there is any postback event on other control in the same page, Now the tooltip is not working,
This issue is only in Chrome, not in I.E, Mozilla.


Thanks&Regards,
Mahe




Responses

Posted by: Baimey on: 12/31/2012 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down

Hi,
The above problem might be due to some add ons.

Please try typing About:config in the address bar then find browser.chrome.toolbar_tips and make sure it's set to true.

This should help u get the tool tip

Please mark if this helps. Else please update the out come.
Thanks
Baimey

Please Mark as Answer If this Helps

Mahe, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Mahe on: 12/31/2012 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
Hi Baimey,

browser.chrome.toolbar_tips is set to true by default, even though it is not working, Please suggest me some other approach.

Thanks$Regards,
Mahe

Mahe, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Baimey on: 12/31/2012 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down

Are you using the tooltip property or alternate text.
Could you please share the text?

Thanks
Baimey

Please Mark as Answer If this Helps

Mahe, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Mahe on: 12/31/2012 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
Hi Baimey,

An image is to be displayed as tooltip, not a text.

Thanks&Regards,
mahe

Mahe, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Login to post response