problem in debugging

Posted by Nishant under ASP.NET on 12/1/2010 | Points: 10 | Views : 1122 | Status : [Member] | Replies : 8
i have used HAT(House Account Tracker) project for study from this site but i have error in debugging.
Error: Child nodes are not allowed.

this error is occured in web.config file.

so please give me suggestion what i do?

Thanks




Responses

Posted by: T.saravanan on: 12/1/2010 [Member] [MVP] Silver | Points: 25

Up
0
Down
Hi Nishant,

Same Exception was discussed in the following links... I think its useful to you..

http://www.ironspeed.com/Designer/3.2.4/WebHelp/Part_VI/Parser_Error_Child_nodes_are_not_allowed.htm

http://www.vbforums.com/showthread.php?t=523433

http://boardreader.com/thread/Error_msg_in_Web_config_Child_nodes_not_9lakXr44v.html

Try those links...

Thanks,
T.Saravanan

Nishant, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Hetalkumar1980 on: 12/1/2010 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
Please send me the link of the project HAT(House Account Tracker), so that I can download the same and check for the build errors.

Hetalkumar M Kachhadiya

http://dotnetsqlinterview.blogspot.com

Nishant, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Nishant on: 12/1/2010 [Member] Starter | Points: 25
Posted by: Hetalkumar1980 on: 12/1/2010 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
The link you specified is not working. Please provide me the correct link.

Hetalkumar M Kachhadiya

http://dotnetsqlinterview.blogspot.com

Nishant, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Nishant on: 12/1/2010 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
http://www.dotnetfunda.com/tutorials/controls/

on this link the given link is available

Nishant, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Hetalkumar1980 on: 12/1/2010 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
I am able to run and debug the application properly.

Please let me know the exact steps which you are following and getting the error.

Hetalkumar M Kachhadiya

http://dotnetsqlinterview.blogspot.com

Nishant, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Hetalkumar1980 on: 12/1/2010 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
I have checked all the screens after insert, update operations. Everything is working fine.

Hetalkumar M Kachhadiya

http://dotnetsqlinterview.blogspot.com

Nishant, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Nishant on: 12/1/2010 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
which version of visual studio you use?

I m using vs 2005

simply i debug it but error is occured.

Nishant, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Login to post response