Microsoft Report Viewer

Posted by mareesnectar-12158 under ASP.NET on 2/17/2012 | Points: 10 | Views : 1606 | Status : [Member] | Replies : 8
Hi..
First i created dataset in vs-2008 .
second i created report rdlc then i inserted table then i added the dataset..
then i created new aspx page and then i added rdlc ....and also i set datasource ...
Now it works locally and IIs fine... but server side its not work properly ..
Pls Give me the solution

Thanks




Responses

Posted by: Sksamantaray on: 2/17/2012 [Member] Silver | Points: 25

Up
0
Down
is it iis7?
let me know?

Thanks,
Sanjay

mareesnectar-12158, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: mareesnectar-12158 on: 2/17/2012 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
yes its iis7


mareesnectar-12158, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Sksamantaray on: 2/17/2012 [Member] Silver | Points: 25

Up
0
Down
is the app pool is deault app pool?

Thanks,
Sanjay

mareesnectar-12158, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: mareesnectar-12158 on: 2/17/2012 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
yes


mareesnectar-12158, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Sksamantaray on: 2/17/2012 [Member] Silver | Points: 25

Up
0
Down
make it to classic .net....

Thanks,
Sanjay

mareesnectar-12158, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: mareesnectar-12158 on: 2/17/2012 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
i wrote <connectionStrings>
<add name="aaa" connectionString="Data Source=aaa;Initial Catalog=aaa;ID=bb_;password=_bb" providerName="System.Data.SqlClient"/>
after that i didnt touch web config.how to make... pls tell me clearly...

mareesnectar-12158, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: Sksamantaray on: 2/17/2012 [Member] Silver | Points: 25

Up
0
Down
when you host it in iis,right click on your app and then go to manage application--advance setting-- change default app pool to classic .net pool

Thanks,
Sanjay

mareesnectar-12158, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Posted by: mareesnectar-12158 on: 2/17/2012 [Member] Starter | Points: 25

Up
0
Down
Just now i foumd...Its... IIS7 Problem brother...
i added
------------------
<system.web>
<httpHandlers>
<add path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" verb="*" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" validate="false"/>
</httpHandlers>
</system.web>

--------------------
<system.webServer>
<handlers>
<add name="ReportViewerWebControl" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" verb="*" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>
</handlers>
</system.webServer>

---

Now its Works Fine...

Thanks


mareesnectar-12158, if this helps please login to Mark As Answer. | Alert Moderator

Login to post response